Hvordan velge en oksygenkonsentrator i henhold til kroppens behov?

Daglig helsehjelp: 76% av funksjonærene er i en sub-frisk tilstand. Menneskene som kan bruke det, inkluderer tjenestemenn, programmerere, gravide, etc., gode selskaper, gode ektemenn og kan forberede en oksygenerator for helse og omsorg for ansatte og elskere.

1-2L er en helsetype. Ved daglig bruk, når du inhalerer den maksimale oksygenkonsentrasjonen som produseres av en 1 eller 2L oksygenkonsentrator og når 93%, er oksygenkonsentrasjonen i alveolene 24-26%. For voksne, kan ikke endre symptomene, kan bare betraktes som supplerende oksygen i blodet.

5-10L oksygengeneratoren på platået er også av typen helse + behandling. På grunn av den lave etterspørselen og de forskjellige kravene til miljøet der roboten kjøpes, maskinkraft og andre krav, vil denne artikkelen ikke beskrive den. Senere vil jeg skrive en spesiell artikkel om hvordan du velger en platåmaskin. , Det anbefales å ta hensyn til meg først.
Medisinsk behandling: Personer som lider av hjerte- og cerebrovaskulære sykdommer, koronar hjertesykdom, cerebral trombose, hypertensjon, lungebetennelse, bronkitt, astma eller lungesykdom, langvarig oksygeninnånding vil ha en god terapeutisk effekt.

Over 5L tilhører den terapeutiske typen. Når du inhalerer den maksimale oksygenkonsentrasjonen som produseres av 5 eller 8L oksygenkonsentratoren og når 93%, er oksygenkonsentrasjonen i alveolene 33-41%. For pasienten kan det gis tilstrekkelig oksygen. Det kan forbedre kroppens omfattende immunitet, rense luftveiene og forbedre funksjonen til indre organer.
Flytbeskrivelse: Gjenta en setning med en oksygenkonsentrasjon på mer enn 90%, og maksimal strømningshastighet for oksygengeneratoren bestemmer hvor mange liter som er.

Strømmen inkluderer to aspekter: oksygenstrømmen med en konsentrasjon på mer enn 90% og maksimal strømning.
Noen bedrifter vil bruke den maksimale strømningshastigheten til oksygenkonsentratoren for å late som om den er den medisinske standardkonsentrasjonen for oksygenstrømningshastighet for å forvirre konseptet. Alle må ta hensyn til skillet.

Ta en 3L oksygengenerator som et eksempel. Se figuren nedenfor. Når du justerer strømmen til 0,5L-3L, er oksygenkonsentrasjonen 93%, noe som er en normal verdi. Når strømningshastigheten justeres til 4 og 5L, synker oksygenkonsentrasjonen raskt til 82%-78%, noe som er en falsk strømning.

How to choose an oxygen concentrator according to body needs

Hvordan bedømme den villedende propagandaen av oksygenkonsentratorvirksomheten på strømmen?
Når du kjøper en 5L oksygengenerator, spør selgeren, kan oksygenkonsentrasjonen nå mer enn 90%?
Bruk tredjeparts testutstyr for å kontrollere den sanne konsentrasjonen av oksygen. Se utstyret nedenfor.

singlenewimg

Hangzhou Gravitation Medical Equipment Co., Ltd. spesialiserer seg på produksjon og salg av oksygenkonsentratorer.


Innleggstid: 24.-20. Mai